CPSM

MEMORY It is seasonal house for a renowned Italian stylist designer, located on the José Ignacio laguna in Uruguay. A massive volume and plate / terrace, both in a rustic concrete - float in the flooded area of the margins of the lagoon. The house rests on a ground pillar and on a water pillar, the presence of the fire is built into the stove and barbecues and is materialized in the air gap - garden suddenly discovered inside.

The box house Program: House // Location: Santa Mónica | Maldonado | Uruguay // Architecture: Archs. Federico Mirabal Pietra | Marcelo Bednarik Soares | Ana Maggioli Giosa |Diego Freiría, asociados // Project Managers: Arch. Federico Mirabal Pietra // Collaborators: Germán Arismendi | Patricia Miranda | Sabrina Canoura // Consultants:  Magnone - Pollio civil engineers // Construction: Alex Hernández // Dates: project 2010 |2011  // Built area: int: 156 m2 | ext:100m2